Slyngemessen TætPåHjertet - Babywearing Festival

Kontakt

Email: slyngemessen@gmail.com

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Giv et bidrag...

Slyngemessen er drevet af frivillige, i samarbejde med Fokus Folkeoplysning Aalborg. Udover udgifter til selve arrangementet og drift af hjemmeside, ønsker vi at støtte op om at gøre bærelivet mere tilgængeligt for flere. Derfor vil et økonomisk overskud efter afholdelse af Slyngemessen 2019, blive doneret til flere gode formål:

Vikleteket

Vikleteket er et landsdækkende slyngebibliotek med base i Roskilde. Her er det muligt at låne et ergonomisk bæreredskab ganske gratis, i en kortere periode. Vikleteket er frivilligt drevet og med efterhånden en del lokalafdelinger rundt om i landet. Flere vikletekarer vil være at finde, på Slyngemessen TætPåHjertet og vi glæder os til at kunne støtte op om det gode formål.

Mødrehjælpen

Mødrehjælpen er en socialhumanitær organisation, der rådgiver og støtter gravide og børnefamilier i en svær situation. Udsatte og sårbare børnefamilier har brug for en ekstra hånd, for at deltage på lige fod. Her kan dét at bære tæt på hjertet, være med at styrke tilknytningen mellem børnene og deres forældre. Dette vil vi gerne gøre muligt for mange flere familier, der ikke nødvendigvis har det økonomiske overskud, til selv at komme igang. 

Derudover arbejdes der pt på at hjælpe neonatal -og barselsgangen, på Aalborg Sygehus, med adgang til strækvikler og slyngevejledning. Følg med her på hjemmesiden, for opdateringer herom. 

 

Vil du også være med til at hjælpe andre på vej, til at bære TætPåHjertet? Så er du meget velkommen til at sende en donation via MobilePay boxen herunder.