Slyngemessen TætPåHjertet - Babywearing Festival

Kontakt

Email: slyngemessen@gmail.com

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Om Slyngemessen 

Den første spæde tanke om et nordjysk bærearrangement, opstod blandt lokale forældre, i sommeren 2018 og sidenhen er tanker blevet til ideer og ideerne har taget form.

 

Hele formålet med dette arrangement, er et brændende ønske om at gøre dét at bære sine børn, mere tilgængeligt - også for nordjyske forældre. Dagen vil derfor både indbyde til at gå på opdagelse i diverse salgsboder, med bæreredskaber og andet bærerelateret, men også at finde fællesskab med andre, der enten bærer allerede - eller som er nysgerrige på dét at bære.

 

Der vil være mulighed for at deltage i planlagte workshops og foredrag - eller blot summe rundt og søge viden og erfaring fra både standholdere og andre gæster. Endeligt program for dagen, er at finde her fra d. 01.02.2019

 

Slyngemessen TætPåHjertet er blevet skabt gennem et tæt samarbejde med Fokus Folkeoplysning Aalborg og en stor tak skal lyde til deres ihærdige flok, af medarbejdere.

 

Vi glæder os til at byde jer alle velkommen d. 12. Maj 2019 kl 10 - ved FOKUS Folkeoplysning, på Strandvejen 19, 9000 Aalborg